SILIKONSKE URE

SILIKONSKE URE

gumijasta ura

Silikonske ure postajajo vse popularnejše. Zaradi mehkega gumijastega materiala in pisanega dizajna so te silikonske ure prudobile veliko navdušencev. Tudi filmske zvezde in pevce. Ogromno poznanih urarskih firm je tako ustvarilo tudi svoj dizajn teh mehkih silikonskih ur.

Silikonske ure

silikonska ura

so izdelane iz 100% silikona, ki je poznan kot eko-prijazen material. Ker je silikon ekološko prijazen material, ne povzroča nobenih problemov na koži in zdravju uporabnika. In mehkoba ure vam bo umogočila udobje in ugodje. Tako so silikonske ure zelo prijazne uporabnikom. Dodamo lahko tudi ione, ki spodbujajo cirkulacijo in človekovo dobro počutje. Je nizko cenovna neglede na to kako so sedaj popularne na tržišču. Rezultat vsega tega je, da je silikonska ura definitivno najbolj primerno poslovno darilo v tem času!

Promocijske silikonske ure

Kot dobvitelj, proizvajalec promocijskih silikonskih ur, lahko naredimo ure po meri za različne namene. Lahko proizvedemo barve glede na pantone barvno karto, oblike kot so zvezda, srce, kvadrat, okrogla ali katerakoli druga oblika ki si jo zamislite. Na zapestni trak je lahko natisnjen vaš logotip ali slogan. Verjamemo da bodo te čarobne gumijaste ure dobra izbira za promocijsko, poslovno darilo, ki vam bo prineslo dodatke.

Scroll to Top