Zákazkové vlajky

Vítame Vás na stránke, kde Vás vítajú vlajúce vlajky, prapory a bannery, ktoré sú skvelou voľbou či už hľadáte akékoľvek promo. Vlajky môžu byť štátne, mestské, firemné, klubové atd. a je len na Vás k čomu budú slúžiť tie Vaše.

Naša firma je dovozcom a zároveň výhradným zastupiteľom výrobcu vlajky v Českej republike. Toto postavenie nám umožňuje ponúknuť Vám vynikajúcu cenu, ktorá však nie je na úkor kvality. Zákazková výroba vlajky uspokojí široký okruh záujemcov, či už sú to mestá, obce, veľké aj malé firmy, športové kluby, spolky priaznivcov a priateľov čohokoľvek a kohokoľvek. Len zákazková výroba vlajok umožní tvorbu vlajky s akýmkoľvek motívom a presne podľa Vašich predstáv.

Vlajky ako reklamný predmet

Akákoľvek firma, športový klub alebo spolok má byť vidieť. K tomu nepochybne najlepšie poslúžia vlajky. Tie sú totiž okrem farebnosti pútavé aj tým, že vejú. A tento pohyb, či už sú vlajky zavesené kdekoľvek, na seba magicky priťahujú zraky okoloidúcich. Tí tak automaticky zaregistrujú k čomu sa dané vlajky vzťahujú a s čím súvisia.

Vlajky sú nevyhnutnou doplnkovou formou reklamy a prezentácie vášho podniku. Firemné logo, automaticky zaregistrované pri pohľade na vlajku, podvedomým rezonovaním v mysliach zákazníkov, utužuje vaše postavenie na trhu. Vlajky sa dajú mnohostranne použiť aj na výstavách a veľtrhoch, firemných prezentáciach a ďalších akciách.

Vlajky miest a obcí

Obce a mesta vlajkami symbolizujú regionálnu príslušnosť. Pestrofarebné vlajky oživia tvár každého mesta a obce pri rôznych slavnostných a sviatočných príležitostiach – oslavy výročia založenia, výročia narodenia či úmrtia slávneho rodáka, rôznych športových akciách, hodoch, trhoch…

Kluby a spolky zase vlajky vnímajú ako kľúčový bod svojej existencie. Vlajky zdôrazňujú príslušnosť a vzbudzujú hrdosť na svoj klub/spolok/organizáciu. Napríklad fanúšikovské vlajky slúžia fanúšikom k povzbudzovaniu obľúbených týmov. Nezáleží na tom, či ide o „národný tým“ alebo o mužstvo z malej dediny.

Vlajky na zákazku

Zákazková výroba umožňuje vyrobiť vlajky, aké si vymyslíte. Rozmer, motív i farebné prevedenie vlajky si určíte sami. Východiskový materiál je biely, preto si môžete určiť aj základnú farbu vlajky. Orientáciu vlajky naležato alebo nastojato si tiež zvolíte sami, rovnako ako spôsob jej upevnenia. U stožiarových vlajok odporúčame výrobu 2-3 kusov vlajok na jeden stožiar kvôli možnosti údržby a výmeny vlajky.

Vlajky vo veľkom

Stolné (reklamné) vlajky sa stávajú bežnou súčasťou kancelárskych a reprezentatívnych priestorov. Sú cenovo výhodné a vďaka malým rozmerom a minimálnej hmotnosti umožňujú prezentáciu na najrôznejších miestach, prípadne sa dajú využiť ako prezentačný suvenír. Reklamné (firemné, klubové) vlajky ponúkame vo vertikálnom alebo horizontálnom prevedení, v rozmere na želanie zákazníka.

Reklamné vlajky v reťazci za sebou zaistíme v rôznych dĺžkach (najčastejšie 10 m a 40 ks reklamných vlajok) s rôznym počtom prišitých vlajok. Tvar vlajky vychádza zo želania zákazníka. V závislosti na umiestnení a dĺžke vlajkového povrazca je použité všité nosné lano. To je nevyhnutné pri napnutí vlajkového raťazca na veľkú vzdialenosť. K výrobe všetkých vlajok a vlajočiek je potrebný grafický návrh v krivkách (vektorová grafika) v programe CorelDRAW, ktorý nám môžete priamo dodať, alebo ktorý pre vás ochotne zhotovíme.

Cena zákazkovo vyrábaných vlajok sa odvíja od počtu kusov, rozmerov vlajok, počtu a ploche farieb, preto nemôžeme vytvoriť jednoduchý a prehľadný cenník. V prípade záujmu nás preto kontaktujte na našom emaile alebo telefónnom čísle, ktoré nájdete zde. Zhotovíme pre Vás nezáväzne cenovú kalkuláciu presne podľa požiadaviek.

Návrat hore