Nafukovacia reklama a makety na zákazku

Gifts Service – nafukovací reklamní předměty

Nafukovacia reklama na zákazku

Vitajte na stránkach, kde do dozviete viac o predmetoch nafukovacia reklama, nafukovacie reklamné predmety, reklamné nafukovadlá, nafukovacie makety, nafukovacie hračky a ďalšie.

Reklama na zákazku môže predstavovať celý rad výrobkov od malých nafukovacích hračiek, kruhov a matracov cez nafukovacie makety produktov až po obrovské nafukovacie reklamné pútače, šmykľavky alebo balóny. Nafukovacia reklama ponúka veľmi široké možnosti na propagáciu firmy, značky na ulici, v obchodoch, obchodných centrách, výstavách a veľtrhoch, propagačných akciách, kultúrnych a spoločenských akciách. Nafukovacia reklama na zákazku môže tiež slúžiť ako reklamný darček pre Vašich zákazníkov alebo obchodných partnerov.

Zákazkové produktové makety – ponuka

Vyrobíme pre Vás nafukovaciu reklamu na zákazku. Záleží len na Vašom zadaní. Nižšie si môžete zvoliť akým smerom sa chcete propagovať a teda akú nafukovaciu reklamu na zákazku zvolíte.

Kliknite pre viac informácií

MALÁ NAFUKOVACIA REKLAMA

VEĽKÁ NAFUKOVACIA REKLAMA

Malá nafukovacia reklama: nafukovacie hračky, zmenšeniny alebo zväčšeniny produktov, nafukovacie člny, lehátka, kruhy, lopty, kreslá a mnoho ďalšieho

Veľká nafukovacia reklama: nafukovacie hrady a šmykľavky, nafukovacie obrie zväčšeniny produtkov, sky dancers panáky, nafukovacie brány a oblúky, nafukovacie balóny a bazény, valce, štvorce, nafukovacie stany.

Nafukovacie reklamné predmety v podobe bazénov

Nafukovacia reklama na zákazku najlepšej 3D propagácie

Naša firma ponúka nafukovacie predmety na zákazku na účely reklamy, preto Vám vyrobíme najrôznejšie tvary, veľkosti na zákazku. Reklama môže byť samozrejme opatrená na zákazku potlačou podľa Vášho priania. Nafukovacia reklama je perfektným prostriedkom ako propagovať svoju značku či logo na výstavách, veľtrhoch, festivaloch alebo kdekoľvek, kde je vysoká koncentrácia ľudí. Nafukovacia reklama patrí do kategórie 3D reklamy, ktorá má veľmi široký záber a takmer neobmedzené využitie. Ak chce ísť Vaša firma s dobou a mať moderné a zaujímavé 3D promo, potom nafukovacia reklama je tá pravá voľba!

Na našich stránkach nájdete odkazy na katalógy, kde si môžete pozrieť ďalšie nafukovacie reklamné produkty, ktoré sú v našej ponuke a môžete si ich u nás nechať na zákazku vyrobiť. Možno inšpirujeme aj Vás a ďalšie promo akcie môžu byť oveľa účinnejšie vďaka nafukovacej reklame na zákazku od nás.

Nafukovací reklamný predmet na zákazku od nás!

Nafukovacie reklamné predmety sú vhodné ako darčeky pre Vašich zákazníkov alebo obchodných partnerov.  Všetko záleží na Vás. Stačí si vybrať, ako má Vaša nafukovacia reklama vyzerať. Pre reklamné nafukovacie predmety na zákazku sa nekladú takmer žiadne hranice. Na zákazku Vám vyrobíme nafukovacie reklamné predmety rôznych tvarov, veľkostí, farieb. Nafukovacie produkty sú vhodné ako reklamné darčeky predovšetkým preto, že sú obľúbené medzi deťmi. Vyrobíme pre Vás nafukovacie reklamné predmety ako nafukovací matrac, kruhy, detské rukávy, lopty, kreslá, vankúše, bazéniky, člny, nafukovacie postavičky a hračky, zväčšeniny alebo zmenšeniny Vašich produktov, potravín…jednoducho čohokoľvek si spomeniete.

Zákazkové produktové makety – ponuka

Nižšie Vám predstavíme ponuku nafukovacích reklamných predmetov. Pokiaľ si z ponuky nevyberiete, neváhajte nás kontaktovať s konkrétnym dopytom. Vyrobíme pre Vás nafukovacie reklamné predmety podľa Vášho zadania.

Kliknite pre viac informácií

NA PLÁŽ, DO VODY

HRAČKY

MAKETY

Nafukovacie reklamné predmety na zákazku materiály a potlač

Pre výrobu nafukovacích reklamných predmetov na zákazku sa využíva PVC, ktoré spĺňa normy EN71 alebo ASTM a neobsahuje škodlivé flatáty. Preto sú všetky nafukovacie reklamné predmety vhodné pre deti aj dospelých. Na zákazku Vám necháme nafukovacie reklamné predmety opatriť potlačou – napríklad Vašou značkou, sloganom, logom alebo môže mať celkový dizajn produktu, ktorý chcete propagovať. Nafukovacie reklamné predmety môžu byť vo všetkých farbách podľa Pantone vzorkovníka. Na potlač nafukovacích reklamných predmetov sa využíva predovšetkým tampónová tlač, sieťotlač alebo rytie priamo do materiálu. Nafukovacie reklamné predmety na zákazku sa opatrujú potlačou v plných farbách pri vysokom rozlíšení, sú veľmi odolné a trvalé.

Reklamné nafukovacie predmety na zákazku katalógy

Nižšie nájdete odkazy na katalógy s reklamnými nafukovacími predmetmi, ktoré pre Vás na zákazku môžeme nechať vyrobiť. Možno inšpirujeme aj Vás a ďalším reklamným predmetom budú práve tie nafukovacie.

KATALÓG č.1
– matrace, hračky, vankúše, kruhy, kreslá, člny, makety produktov
KATALÓG č.2
– kreslá, kruhy, matrace, hračky, makety, bazéniky, chladiče< br>KATALÓG č.3
– vankúše, lopty, kreslá, člny,matrace

Reklamné nafukovacie predmety

Reklamné nafukovadlá na zákazku

Naša spoločnosť ponúka široký výber reklamných nafukovadiel všetkých veľkostí, farieb a designov. Medzi najčastejšie na zákazku vyrábané reklamné nafukovadlá patria reklamné nafukovacie brány a oblúky, nafukovacie balóny a gule, nafukovacie 3D makety výrobkov, reklamné sky dancers alebo tancujúce panáky, nafukovacie hrady, stany a šmykľavky. Na zákazku pre Vás tvarov, takže pokiaľ máte originálny nápad, stačí dodať grafické podklady a my realizujeme výrobu. Reklamné nafukovadlá budú vyrobené podľa Vašich grafických podkladov a 3D simulácie, takže budú mať presný tvar, veľkosť, farbu a potlač. To všetko zaisťuje, že reklamné nafukovadlá budú presne sedieť do Vašej reklamnej kampane.

Reklamné nafukovadlá - stany

Reklamné nafukovadlá na zákazku informácie

  • materiály: špeciálne upravené PVC – PVC Tarpaulin, polyesterová textília
  • potlač: digitálna tlač vo vysokom rozlíšení (1080×540 dpi)
  • dodacia lehota 19 dní od schválenia grafických podkladov a zaplatenie zálohy
  • farby pre reklamné nafukovadlá podľa Pantone® vzorkovníka

Reklamné nafukovadlá na zákazku ponuka

Nižšie nájdete našu ponuku na reklamné nafukovadlá na zákazku. Prezrite si našu ponuku a určite aj Vy nájdete reklamné nafukovadlá, ktoré zodpovedajú Vašim požiadavkám. Neváhajte nás kontaktovať pre cenovú ponuku.

Kliknite pre viac informácií

BRÁNY A OBLÚKY

BALÓNY A GULE

3D MAKETY

SKY DANCERS

STANY

HRADY A Šmykľavky

Nafukovacie reklamné predmety

Reklamné nafukovadlá – využitie

Reklamné nafukovadlá majú široké využitie a pokiaľ chcete pritiahnuť pozornosť možných zákazníkov a zvýšiť povedomie a Vašej firme či značke, sú reklamné nafukovadlá na zákazku tou správnou voľbou. Nafukovadlá na zákazku sú vhodné ako súčasť akejkoľvek reklamnej kampane. Vyrobíme pre Vás nafukovadlá presne na zákazku, takže si môžete vybrať také, ktoré budú presne zodpovedať Vášmu marketingovému zámeru.
Reklamné nafukovadlá využijete predovšetkým:

  • propagačné akcie,
  • veľtrhy a výstavy,
  • športové podujatia,
  • letné festivaly,
  • koncerty a kultúrne akcie,
  • a ďalšie

Reklamné nafukovadlá na zákazku výhody

Na akciách všetkého druhu, kde sa stretávajú stovky ľudí je ideálny priestor na získanie nových zákazníkov. Najdôležitejšie je týchto potencionálnych zákazníkov zaujať a upútať ich pozornosť. Pomocou reklamného nafukovadla sa Vám to určite podarí. Reklamné nafukovadlá na zákazku ponúkajú množstvo výhod.

  • vlastný dizajn – na zákazku Vám vyrobíme reklamné nafukovadlá podľa Vášho vlastného zadania a Vy tak získate originálny produkt
  • široké využitie – reklamné nafukovadlá na zákazku majú široké využitie na akcie všetkého druhu
  • ľahká inštalácia – reklamné nafukovadlá na zákazku postavíte ľahko a rýchlo. Malé nafukovacie pútače postaví aj jedna osoba a pre väčšie nafukovacie oblúky a makety je potrebných 2-5 osôb.
  • upútate pozornosť – menšie alebo gigantické reklamné nafukovadlá vždy pritiahnuť pozornosť. Navyše ak reklamné nafukovadlá nasvietite, jeho efektívnosť sa zvýši.
  • ľahký prevoz – vyfúknuté reklamné nafukovadlá ľahko preveziete v kufri auta či dodávky
  • životnosť – reklamné nafukovadlá na zákazku môžete hojne využívať niekoľko rokov 

Reklamné nafukovačky na zákazku

Reklamné nafukovačky z našej ponuky poskytujú bezpečné prevedenie s dlhou životnosťou. Takmer všetky nafukovadlá sú vyrobené z Tarpaulinu, čo je plátno či polyesterová tkanina potiahnutá uretánom alebo polyetylénom. Vznikne tak silný a pružný materiál, ktorý je odolný voči vode a poveternostným podmienkam.

Nafukovacie kruhy na zákazku
Výtočne zvolená reklama podľa priania zákazníka
Reklamný predmet - kruhy
Chytro zvolená reklama
  • Materiál PVC
  • Vyššie množstvo = výhodnejšia cena
  • Doba dodania: podľa dohovoru
  • Možnosť rýchlejšej výroby za príplatok
  • Výroba vo farbách zo vzorkovníka alebo na zákazku

Nafukovacie reklamné kruhy a ostatné do vody alebo na pláž

Nafukovacie reklamné kruhy a ostatný predmet do vody alebo na pláž ako lopty, vodné kresielka, matrace, detské rukávy, člny, bazéniky, podložky, vankúšiky, nafukovacie koše na basketbal do vody, nafukovacie vesty a ďalšie. Tieto nafukovacie reklamné predmety pre Vás vyrobíme na zákazku podľa Vášho návrhu. V oblasti nafukovacích reklamných predmetov do vody sa fantázii medze naozaj takmer nekladú. Kruhy s hlavami známych rozprávkových postavičiek deti milujú a zároveň môžu fungovať ako Vaša reklama. Reklamné kruhy opatrite potlačou a máte perfektný reklamný predmet pre svojich zákazníkov alebo obchodných partnerov.

Vodný kruh - výroba
Nafukovací kruh

Nafukovacie promo kruhy a ostatná ponuka

nafukovacie kruhy, nafukovacie lopty, nafukovacie vodné kresielka, nafukovacie člny, nafukovacie vankúšiky, nafukovacie zásobníky na ľad, nafukovacie plávajúce chladiče, plávajúce držiačky na plechovky a poháre, plávajúce držiaky na plechovky vankúšiky, nafukovacie bazéniky, nafukovacie vesty, nafukovacie koše na basketbal a mnoho ďalšieho.

Nafukovacie reklamné predmety - kruhy

Reklamné nafukovacie kruhy a ostatné informácie k produktu

Nafukovacie predmety do vody môžu byť naozaj v akejkoľvek podobe a určite budú mať u detí úspech.

Materiál: PVC (podľa normy EN71, ASTM, bez flatátov)
Farby: na zákazku podľa Pantone®
Potlač : na zákazku, sieťotlač, tampónovú tlač, rytie, farby podľa&Pnton® vzorkovníka
Rozmery: na zákazku
Tvary: na zákazku< br>Dodacia lehota: 19 dní od schválenia grafických podkladov pre výrobu a zaplatenie zálohy 50% z celkovej ceny objednávky

Nafukovacie reklamné predmety - kruhy

Nafukovacie reklamné hračky na zákazku

Ponúkame tiež výrobu rozmanitých malých nafukovacích hračiek na zákazku, pomocou ktorých môžete propagovať svoju značku, logo, služby alebo produkt. Reklamné nafukovacie hračky môžu byť na zákazku v akomkoľvek tvare a môžu predstavovať hudobné nástroje, dopravné prostriedky, rozprávkové postavičky, zvieratká, obľúbené kladivá a palice, nafukovacie športové náčinie, nafukovacie party kreslá, nafukovacie kĺzadlá a mnoho ďalšieho. Záleží na Vašej reklamnej kampani. Na zákazku pre Vás vyrobíme nafukovacie reklamné hračky podľa Vášho zadania. Zaobstarajte nafukovacie hračky Vaším logom, sloganom, názvom propagačnej akcie a ihneď máte reklamný predmet, vďaka ktorému môžete zvýšiť povedomie a o značke či produkte. Nafukovacie reklamné hračky pre Vás môžete vyrobiť vo všetkých farbách podľa Pantone® vzorkovníka a tiež potlač môže byť v akejkoľvek farbe. Tvary, veľkosti..všetko záleží na Vašom zadaní.

Zákazkové produktové makety

Nafukovacie reklamné hračky na zákazku ponuka

hudobné nástroje, dopravné prostriedky, rozprávkové postavičky, zvieratká, obľúbené kladivá a palice, nafukovacie športové náčinie, nafukovacie party kreslá, nafukovacie kĺzadlá a mnoho ďalšieho.

Nafukovacie reklamné hračky na zákazku informácie k produktu

Deti milujú nafukovacie reklamné hračky. Nechajte si preto na zákazku vyrobiť Vaše vlastné reklamné nafukovacie hračky s logom firmy alebo vo firemných farbách.

Materiál: PVC (podľa normy EN71, ASTM, bez flatátov)
Farby: na zákazku podľa Pantone®
Potlač : na zákazku, sieťotlač, tampónovú tlač, rytie, farby podľa&Pnton® vzorkovníka
Rozmery: na zákazku
Tvary: na zákazku< br>Dodacia lehota: 19 dní od schválenia grafických podkladov pre výrobu a zaplatenie zálohy 50% z celkovej ceny objednávky

Nafukovacie kruhy

Zákazkové produktové makety s potlačou na zákazku

Nafukovacia reklama môže byť na zákazku napríklad v podobe makety výrobkov akéhokoľvek Vášho produktu. Makety opatríme potlačou tak, že budete mať vernú nafukovaciu zväčšeninu alebo zmenšeninu Vášho produktu. Nafukovacie makety výrobkov môžete využiť priamo pri predaji, kedy upútavajú pozornosť zákazníkov. Nafukovacia reklama teda nafukovacie makety výrobkov môžu byť napríklad fľaše, mobilné telefóny, ovocie, nápoje, syry, batérie, dezodoranty, kozmetika a mnoho a mnoho ďalšieho. Na nafukovacie makety výrobku možno potlačou umiestniť aj slogan alebo názov propagačnej akcie. Makety výrobkov s potlačou je možné využiť na propagáciu sezónnych produktov – napríklad v lete na propagáciu nápojov, zmrzliny, dezodorantov av zime potom napríklad na propagáciu čaju, kávy a pod.

reklamní nafukovací výrobky na zakázku
nafukovací reklamní makety produktů s potiskem
nafukovací makety zboží na zakázku

Reklamné makety výrobkov s potlačou na zákazku

Reklamné makety Vašich produktov sa hodia s propagáciou takmer každého tovaru. Uvádzate na trh nový produkt? Skúste ho propagovať pomocou jeho nafukovacej makety a reklamná kampaň produktu bude mať určite úspech.

Materiál: PVC (podľa normy EN71, ASTM, bez flatátov)
Farby: na zákazku podľa Pantone®
Potlač : na zákazku, sieťotlač, tampónovú tlač, rytie, farby podľa&Pnton® vzorkovníka
Rozmery: na zákazku
Tvary: na zákazku< br>Dodacia lehota: 19 dní od schválenia grafických podkladov pre výrobu a zaplatenie zálohy 50% z celkovej ceny objednávky

Nafukovacie brány a oblúky na zákazku na propagáciu značky

Brány a oblúky na zákazku sú skvelým reklamným prostriedkom pre každú Vašu reklamnú akciu. Nafukovacie brány a oblúky môžu byť vyrobené v klasických tvaroch – hranaté, okrúhle alebo lomený oblúk. Na zákazku Vám sme tiež schopní vyrobiť brány a oblúky podľa Vášho vlastného zadania. Nafukovacie brány a oblúky nechajte potlačiť svojim logom, značkou, názvom produktu či propagačné akcie. Neprehliadnuteľnosť Vašej reklamne je zaručená a Vy tak zvýšite povedomie o Vašej značke. Ľudia, ktorí Vašu značku už aspoň trochu poznajú, prídu určite bližšie a tí, ktorí ešte nemali to potešenie budú zvedaví.

Vlajky na outdoorové akcie a eventy

Skvelým doplnkom k bránam pre vonkajšie akcie sú vlajky ktoré nájdete na odkaze vyššie.

Nafukovacie brány a oblúky na zákazku ponuka

reklamní nafukovací brány a oblouky

Materiál: 0.55mm PVC Taurpaulin
Farby: na zákazku podľa Pantone®
Potlač: na zákazku, digitálna tlač , farby podľa&Pnton® vzorkovníka
Rozmery: na zákazku
Min. objednávka: už od 1-3ks
Dodacia lehota: 19 dní od schválenia grafických podkladov pre výrobu a zaplatenie zálohy 50% z celkovej ceny objednávky
Príslušenstvo : na otázku

Nafukovacie reklamné balóny a gule na zákazku

Ďalšími produktmi v našej ponuke sú nafukovacie balóny a gule na zákazku, ktoré sú plnené héliom. Nafukovacie reklamné balóny a gule s potlačou majú množstvo výhod a jednou z tých najväčších je ľahká manipulácia. Medzi ďalšie výhody patrí dlhá životnosť Vašej reklamy a taktiež jej značná efektivita. Tieto nafukovacie balóny a gule na zákazku sú plnené héliom a ukotvené môžu stáť vedľa Vášho stánku na veľtrhu alebo sa nad ním vznášať. Môžu tiež upozorniť na novo otvorenú predajňu, reštauráciu, galériu. Tieto nafukovacie produkty nemusia byť len v podobe gule alebo balóna.

Na zákazku Vám vyrobíme nafukovacie valce, štvorce, ovály alebo tiež novinku – nafukovacia guľa, ktorú je možné pomocou tyče pripevniť na batoh a Vy máte chodí reklamu.

Nafukovacie balóny a gule na zákazku ponuka

reklamní nafukovací koule s potiskem
reklamné nafukovacie produkty s potlačou
reklamní balóny s podstavcem a potiskem

Materiál: 0.18mm/0.28mm PVC
Farby: na zákazku podľa Pantone®
Potlač: na zákazku, digitálnu tlač, farby podľa&Pnton® vzorkovníka
Rozmery: na zákazku
Min. objednávka: už od 1-3ks
Dodacia lehota: 19 dní od schválenia grafických podkladov pre výrobu a zaplatenie zálohy 50% z celkovej ceny objednávkyPríslušenstvo: na otázku

Nafukovacie 3D reklamné makety na zákazku

3D nafukovacie reklamné makety produktov sú veľmi efektívne pre zvýšenie povedomia o produkte Vašej značky alebo firmy. Zavádzate nový produkt na trh alebo chcete len upozorniť na svoj stánok na veľtrhu či letnom festivale? 3D nafukovacie makety na zákazku v akomkoľvek tvare, veľkosti a farebnom prevedení získajú pozornosť na veľtrhu, výstave, festivale alebo na ulici. Nafukovacie makety Vašich produktov patria do kategórie 3D reklamy, ktorá má široký záber.

reklamní nafukovací produkty na zakázku

Materiál: 0.15mm, 0.18mm, 0.2mm a 0.28mm PVC
Farby: na zákazku podľa Pantone®
Potlač : na zákazku, digitálnu tlač, farby podľa &Pbton;Pantone® vzorkovníka
Rozmery: na zákazku
Tvary: na zákazku
Min. objednávka: už od 1-3ks
Dodacia lehota: 19 dní od schválenia grafických podkladov pre výrobu a zaplatenie zálohy 50% z celkovej ceny objednávky
Príslušenstvo : na otázku

Nafukovacie hrady a šmykľavky na zákazku

Reklamné nafukovacie hrady, skákadlá, šmykľavky a iné dovádzacie nafukovadlá pre deti sú perfektné pre propagačné akcie, výstavy, veľtrhy alebo akékoľvek letné akcie. Ak chcete pritiahnuť rodiny s deťmi, potom sú určite najlepšou voľbou pre Vašu reklamu skákacie hrady alebo šmykľavky. Tieto nafukovacie hrady a šmykľavky ocenia rodičia s deťmi. Deti sa zabavia a rodičia majú možnosť sa venovať sa napríklad Vášmu stánku s produktmi alebo ich môže zaujať potlač Vašej firmy na boku nafukovadla. Nafukovacie dovádzadlá na zákazku môžu mať akýkoľvek tvar a môžu byť vyrobené na športové účely – zápasnícke ringy, bežecké dráhy a ďalšie.

Nafukovacie hrady a šmykľavky – realizácia na zákazku

1) nafukovacia bežecká dráha na zákazku

nafukovací dráha na zakázku

Materiál: 0.55mm PVC Taurpaulin
Rozmery: 10×3.3×2.6m (0.8×0.8×1.3m)
Váha:  125kg
Dodacia lehota: 19 dní od schválenia grafických podkladov pre výrobu a zaplatenie zálohy 50% z celkovej ceny objednávky
Cena: 21.945 ,-EUR/ks*

2) nafukovací zápasnícky ring na zákazku

nafukovací zápasnický ring na zakázku

Materiál: 0.55mm PVC Taurpaulin
Rozmery: 5.5×5.5m (0.7×0.7×1.15m)
Váha: strong> 80kg
Dodacia lehota: 19 dní od schválenia grafických podkladov pre výrobu a zaplatenie zálohy 50% z celkovej ceny objednávky
Cena: 19.000,- Sk/ks*

*cena neobsahuje dopravu a DPH 21%

Nafukovacie hrady a šmykľavky na zákazku ponuka

Nafukovacie hrady a šmykľavky na zákazku môžu mať rôzne podoby, farby, veľkosti a tvary. Záleží len na Vašom zadaní.

1) vodné nafukovacie šmykľavky na zákazku

nafukovací vodní skluzavky na zakázku

Materiál: 0.55mm PVC Taurpaulin
Rozmery: 8x3x3.2m (alebo na zákazku)
Farby: na zákazku podľa Pantone®
Potlač: na zákazku, digitálnu tlač, farby podľa&Pnton® vzorkovníka
Min. objednávka: od 1ks
Dodacia lehota
: 19 dní od schválenia grafických podkladov pre výrobu a zaplatenie zálohy 50% z celkovej ceny objednávky
Príslušenstvo: na otázku

2) nafukovacie šmykľavky na zákazku

reklamní nafukovadla s potiskem

Materiál: 0.55mm PVC Taurpaulin
Rozmery: 8x3x3.2m (alebo na zákazku)
Farby: na zákazku podľa Pantone®
Potlač: na zákazku, digitálnu tlač, farby podľa&Pnton® vzorkovníka
Min. objednávka: od 1ks
Dodacia lehota: 19 dní od schválenia grafických podkladov pre výrobu a zaplatenie zálohy 50% z celkovej ceny objednávky
Príslušenstvo: na otázku

3) dvojité nafukovacie šmykľavky na zákazku

reklamní skákadla na zakázku

Materiál: 0.55mm PVC Taurpaulin
Rozmery: 15x4x6m (alebo na zákazku)
Farby: na zákazku podľa Pantone ®
Potlač: na zákazku, digitálnu tlač, farby podľa&Pnton® vzorkovníka
Min. objednávka: od 1ks
Dodacia lehota: 19 dní od schválenia grafických podkladov pre výrobu a zaplatenie zálohy 50% z celkovej ceny objednávky
Príslušenstvo: na otázku

4) nafukovacie skákacie hrady na zákazku

reklamní nafukovací hrady na zakázku

Materiál: 0.55mm PVC Taurpaulin
Rozmery: 2x12x3.5m (alebo na zákazku)
Farby: na zákazku podľa Pantone®
Potlač: na zákazku, digitálnu tlač, farby podľa&Pnton® vzorkovníka
Min. objednávka: od 1ks
Dodacia lehota: 19 dní od schválenia grafických podkladov pre výrobu a zaplatenie zálohy 50% z celkovej ceny objednávky
Príslušenstvo: na otázku

Nafukovacie hrady a šmykľavky na zákazku na letné promo akcie

Ak premýšľate ako zatraktívniť Vaše letné promo akcie, nafukovacie hrady, šmykľavky a iné dovádzadlá pre deti sú skvelou voľbou. Pomocou týchto predmetov môžete ľahko propagovať svoju značku napríklad na kúpaliskách, pre ktoré môžete využiť vodné nafukovacie šmykľavky pre mokré. Rovnako si môžete nechať vyrobiť svoje vlastné nafukovacie šmykľavky či hrady a prenajať vonkajšie plochy pre reklamu. Vy získate zábavný prvok pre svoj aquapark a zároveň reklamné plochy na prenájom.

KATALÓG – ĎALŠIE NAFUKOVACIE HRADY A Šmykľavky

Nafukovacie reklamné stany na zákazku

Reklamné stany sú v dnešnej dobe neodmysliteľnou súčasťou každej propagačnej akcie ako môžu byť napríklad letné festivaly, výstavy, veľtrhy, púte, športové podujatia či iné spoločenské alebo kultúrne podujatia. Nafukovacie reklamné stany sa dajú využiť po celý rok. Na promo akciách, športových udalostiach je potrebné potencionálneho zákazníka predovšetkým zaujať a upútať jeho pozornosť. Nafukovacie reklamné stany na zákazku túto službu určite splnia. Reklamné nafukovacie stany môžu byť vo firemných farbách, s logom alebo názvom propagačnej akcie.

Reklamné stany na zákazku ponuka

Vaše reklamné nafukovacie stany si navrhrnite sami podľa Vašich predstáv a my ich pre Vás necháme na zákazku vyrobiť. Reklamné nafukovacie stany na promo eventy, kultúrne podujatia, športové podujatia, predvolebné stretnutie s voličmi.

čtvercové nafukovací stany s potiskem
nafukovací stany s kulatou základnou na zakázku

Materiál: 0.55mm PVC Taurpaulin
Farby: na zákazku podľa Pantone®
Potlač: na zákazku, digitálna tlač , farby podľa&Pnton® vzorkovníka
Rozmery: na zákazku
Min. objednávka: už od 1-3ks
Dodacia lehota: 19 dní od schválenia grafických podkladov pre výrobu a zaplatenie zálohy 50% z celkovej ceny objednávky
Príslušenstvo : na otázku

Sky Dancers reklamný panák na zákazku

Reklamný panák Sky Dancers, tancujúci panáci na zákazku

Reklamnú panáciu alebo tancujúci panáci na zákazku sú ďalšou možnosťou ako upútať pozornosť návštevníkov výstavy, veľtrhu, letného festivalu alebo okoloidúcich ľudí na ulici. Promo sky dancers na zákazku sú neprehliadnuteľným reklamným pútačom. Tieto reklamné tancujúce panáky sú vyrobené z jemnej polyesterovej textílie a väčšinou sú valcovitého tvaru. V spodnej časti sky dancers je umiestnený ventilátor, ktorý nasávaním vzduchu zaisťuje prúdenie v celom tele tancujúcich panákov. Vďaka tomu prúdeniu dochádza k pohybu hornej časti sky dancers a vytvára tak tancujúci efekt.

reklamní klátící se panáci

Reklamné sky dancers sa dajú využiť na všetkých propagačných akciách, na výstavách, veľtrhoch, na ulici na propagáciu reštaurácie, autoservisu alebo akejkoľvek inej predajne.

Materiál: jemná polyesterová textília, 190T nylon, 190T oxford
Farby: na zákazku podľa Pantone®
Potlač: na zákazku, digitálnu tlač, farby podľa&Pnton® vzorkovníka
Rozmery: na zákazku
Tvary: na zákazku (valec, dve nohy,.)
Min. objednávka: už od 1-3ks
Dodacia lehota: 19 dní od schválenia grafických podkladov pre výrobu a zaplatenie zálohy 50% z celkovej ceny objednávky
Príslušenstvo : na otázku

 image-14692

Produktové nafukovacie makety

Medzi veľmi obľúbené nafukovacie predmety môžeme v dnešnej dobe zaradiť produktové makety. Nezáleží na tom, či vyrábate potraviny, dovážate ovocie alebo ste práca z úplne iného odvetvia. Nafukovaciu maketu môže zvoliť ktokoľvek. Maketa bude potlačená vašim logom a zaručujeme vám, že sa bude jednať o neprehliadnuteľnú reklamu. Zákazníkov to zaujme a vašu firmu si zapamätajú. Nebojte sa vykročiť iným smerom a zvoliť originálnu produktovú nafukovaciu maketu, ako váš reklamný predmet.

Všetky produktové makety sú balené samostatne po 1 ks.

Zákazkové produktové makety - vedierka

Držiak na nápoje

Produktové nafukovacie makety - držiak na nápoje
  • Minimálne množstvo: 5 000 ks
  • Rozmer: 15 cm
  • Materiál:< /strong> 0.18mm PVC
  • Potlač: na prianie

Banán

Produktová nafukovacia maketa - banán
  • Minimálne množstvo: 3 000 ks
  • Rozmer: 170 x 23 cm alebo na prianie
  • < strong>Materiál: 0.20 mm PVC
  • Potlač: na prianie

Vedro na ľad

Produktová nafukovacia maketa - vedro na ľad
  • Minimálne množstvo: 5 000 ks
  • Rozmer: 50 cm alebo na prianie
  • Materiál: 0.18 mm PVC
  • Potlač: na prianie

Vedro na ľad a fľaše s pitím

Produktová nafukovacia maketa - vedro na ľad a fľaše s pitím
  • Minimálne množstvo: 2 000 ks
  • Rozmer: 51 x 30 cm alebo na prianie
  • < strong>Materiál: 0.20 mm PVC
  • Potlač: na prianie

Donut pre jazdu na snehu

Produktová nafukovacia maketa - Donut pre jazdu na snehu
  • Minimálne množstvo: 1 000 ks
  • Rozmer: 91 cm alebo na prianie
  • Materiál: 0.40 mm PVC
  • Potlač: na prianie

Produktová nafukovacia maketa

Lietadlo

Produktová nafukovacia maketa - lietadlo
  • Minimálne množstvo: 5 000 ks
  • Rozmer: 30 x 25 cm alebo na prianie
  • < strong>Materiál: 0.18 mm PVC
  • Potlač: na prianie

Ananas

Produktová nafukovacia maketa - ananás
  • Minimálne množstvo: 5 000 ks
  • Rozmer: 58 cm alebo na prianie
  • Materiál: 0.18 mm PVC
  • Potlač: na prianie

Gitara

Produktová nafukovací maketa - kytara
  • Minimálne množstvo: 3 000 ks
  • Rozmer: 100 x 40 cm alebo na prianie
  • < strong>Materiál: 0.18 mm PVC
  • Potlač: na prianie

Nafukovacie písmená

Na zákazku si môžete nechať vyrobiť aj písmená rôznych veľkostí. Využiť ich môžete pre firemné alebo súkromné ​​akcie, pričom si buďte istí, že sa jedná o veľmi originálnu a neprehliadnuteľnú reklamu alebo formu oznámenia. Oslňte niečím iným a nevšedným. Vhod vám prídu napríklad aj pri tvorbe výrazného loga.

Nafukovacie logo

Reklamné nafukovacie palice

Palice sú nestarnúcim reklamným predmetom, ktorý sa stále drží v trendoch v oblasti nafukovačiek. Sami ste si určite všimli, že sa jedná stále o veľmi predávaný tvar na rôznych akciách, pretože ho vyhľadávajú dospelí aj deti. V prípade, že organizujete firemné zábavné popoludnie alebo ste účastníci veľtrhu, príde vám reklamné nafukovacie palice určite vhod. navyše si môžete byť istí, že bude logo vašej firmy neprehliadnuteľné. Fantázii sa medze nekladú. Vyrobíme akýkoľvek tvar, farbu aj potlač.

Pozrite sa na skvelý výsledok pre nášho zákazníka. Zvolil múdro zábavnú a účinnú reklamu.

Nafukovacia reklama palice

Nafukovačky – palice – výroba

Zákazková výroba nafukovacích makiet v podobe palice z mäkčeného PVC je realizovaná tak, že sa potlačí materiál v metráži pred samotným vyrezávaním a rezaním. Zaistená je tak maximálna kvalita, pretože nedôjde k deformácii a docieli sa tlač bez skreslenia. Do vašich rúk sa tak dostane perfektný výrobok.

Výroba nafukovacej reklamy
Nafukovacie palice

Nafukovacia reklama so vstavaným ventilátorom

Na zákazku si môžete nechať vyrobiť nafukovaciu reklamu, ktorá je dômyselne vybavená vstavaným ventilátorom. Nie je tak vyžadované pripojenie externého ventilátora. Spoľahnúť sa tak môžete aj na ľahšiu manipuláciu. Kvalitné spracovanie na základe vašich požiadaviek je zárukou efektívnej reklamy. Ide o verziu all in one.

Nafukovačky so vstavaným ventilátorom

Nafukovacia reklama so vstavaným ventilátorom v prevedení all in one sa pýši veľmi jednoduchou manipuláciou. Ide o dômyselne spracovaný produkt, ktorý dopraje vašej firme efektívnu a neprehliadnuteľnú reklamu. Neváhajte nás kontaktovať a nechajte si vyrobiť nafukovaciu reklamu presne podľa vášho priania. Uvidíte sami, že ste urobili správny krok.

Nafukovačka so vstavaným image-15702

Nafukovacia reklama môže mať podobu vášho logo alebo akéhokoľvek maskota, ktorý vašich zákazníkov bezpochyby upúta a privezie do vášho obchodu alebo na akúkoľvek akciu. Spoľahnite sa na efektívnu reklamu. Dôležitou a praktickou vlastnosťou je vstavaný ventilátor umožňujúci pohodlnú manipuláciu.

Nafukovací

Nafukovacie produkty od výrobcu – kusový predaj

Výrobce nafukovací reklama a nafukovadla

Naša firma je priamym zástupcom výrobcu a nafukovacia reklama na zákazku je jednou z našich špecializácií. Toto postavenie nám umožňuje Vám ponúknuť veľmi výhodné ceny na trhu v oblasti nafukovacej reklamy na zákazku. Vďaka priamej väzbe na výrobcu nafukovacej reklamy sme taktiež schopní Vám ponúknuť širokú škálu výrobkov podľa Vášho zadania.

Moderné technológie výrobcu na výrobu produktu nafukovacia reklama

Priamo zastupujeme výrobcu, ktorý využíva najmodernejšie technológie na výrobu predmetov z odboru nafukovacej reklamy a reklamných nafukovadiel.

  • materiály (špeciálne upravené PVC) výrobca pre nafukovaciu reklamu spĺňajú štandardy EN71 pre odolnosť voči ohňu a tiež toxické štandardy, spĺňajú tiež štandardy ASTM D-1790,
  • potlač nafukovacej reklamy prebieha pomocou digitálnej tlače vo vysokom rozlíšení (1080×540 dpi),
  • výrobca používa zásadne ekologicky rozpustiteľný atrament a aj napriek tomu Vaša nafukovacia reklama pri vonkajšom využití bude mať pekné pestré farby po dobu viac ako jedného roka, pre definovanie farieb výrobcu pre nafukovaciu reklamu používa Pantone® vzorkovník a vďaka tomu bude zaistené, že všetky farby budú podľa Vášho zadania a budú spĺňať štandardy Vašej spoločnosti.
  • pre spájanie častí nafukovacej reklamy výrobca využíva zváranie a to 12mm švy pre menšie a štandardné nafukovacie reklamu a 20mm švy pre gigantickú nafukovaciu reklamu a nafukovadlá

Našim zákazníkom sa snažíme ponúknuť najnižšie ceny, vysokú kvalitu a rýchle dodanie. Neváhajte kontaktovať zástupcu výrobcu a nafukovacia reklama od nás pomôže zviditeľniť firmu, produkt, akciu.

Kontrola kvality u výrobcu

Výroba nafukovacej reklamy a nafukovadiel prebieha v Číne. Zastupujeme certifikovaného výrobcu, ktorý spĺňa európske štandardy SGS EN71. Vzhľadom na to, že naša firma disponuje vlastnej kancelárii a zamestnancami priamo v mieste výrobcu, je kontrola kvality a celého priebehu výroby zaistená. Vďaka tomu bude nafukovacia reklama a nafukovadlá finalizovaná podľa Vášho zadania. Vzhľadom na dlhoročné skúsenosti v odbore nafukovacej reklamy Vám môžeme zaručiť vysokú kvalitu, slušnú dodaciu lehotu a výhodné ceny. Špecializujeme sa na nafukovaciu reklamu a nafukovadlá podľa zadania zákazníka, máme skúsenosti s výrobou všetkých typov nafukovacej reklamy a sme schopní vyrobiť takmer čokoľvek.

Nafukovacia reklama od výrobcu bez prostredníkov

Ako dlhoročný zástupca výrobcu v odbore nafukovacia reklama, máme skúsenosti s výrobou všetkých možných tvarov, veľkostí a farieb. Pokiaľ chcete zviditeľniť Vašu spoločnosť efektívne, nie je lepšia voľba než nafukovacia reklama. Nafukovacia reklama Vám pomôže pritiahnuť nových zákazníkov, zvýšiť povedomie a Vašej značke teda zväčšiť podiel na trhu. Pokiaľ zvolíte nafukovaciu reklamu priamo od výrobcu, môžete veľmi ľahko ovplyvniť jej podobu a tak sa budete propagovať presne podľa Vašich predstáv.

nafukovacie reklamné predmety výrobca
Reklamné nafukovadlá od výrobca na zákazku

Kontaktujte zástupcu výrobcu, propagujte, zviditeľnite svoju firmu pomocou nafukovacej reklamy. Je takmer nesporné, že nafukovacia reklama a reklamné nafukovadlá upútajú pozornosť každého a pomôžu Vám získať zaslúžený podiel na trhu. Zaručujeme, že budete spokojní!

Kontakt

E-mail: sales@giftsservice.com

Návrat hore