Naše reklamné kľúčenky na zákazku potešia ľudí z rôznych pracovných oblastí. Reklamné kľúčenky na zákazku si radi prišijú turisti na batoh, môžu ich využívať športové kluby, aby ukázali svoju vernosť a lojalitu vybranému športu. Navyše reklamné kľúčenky na zákazku môžu využívať obchodníci pri predaji ako spomienkový predmet pre turistov pri navštívení určitej kultúrnej pamiatky či známeho turistického miesta.

Klubové vyšívané kľúčenky na želanie
Klubové vyšívané kľúčenky na želanie

Klubové vyšívané kľúčenky na želanie

Produkujeme klubové emblémy a nášivky podľa zadania pre motorkárske kluby, kluby športovcov a fanúšikov alebo pre skupiny odporcov. A takto môže vyzerať klubová vyšívaná kľúčenka v praxi. Klub českých turistov predáva svoju nášivku na e-shope.

Príslušnostné nášivky

Vtipné nášivky podľa zadaného motívu
Vtipné nášivky podľa zadaného motívu

Príslušnostné nášivky sú synonymom pre klubové a tímové zákazkové nášivky. Príslušnostná nášivka slúži k demonštrácii príslušnosti ku klubu alebo skupine a je možné ju vyrábať na zákazku v ľubovoľnom dizajne.

Vtipné nášivky podľa zadaného motívu

Nášivky ocenenia poriadky a medaily

Štylizovať nášivky možno tiež do ocenení, poriadkov alebo medailí. Nášivka vo forme medaily alebo stuha s nášivkou za účasť na súťaži je perfektný spomienkový predmet. Nášivková medaila je dobrou a originálnou alternatívou ku kovovým medailám. Nášivky nemožno efektívne produkovať kusovo, preto nášivkové medaily sú vhodné pre všetkých pretekárov, nie len pre prvé tri.

Zberateľské unikátne nášivky

Nášivky sú perfektným zberateľským predmetom. Majú dlhú históriu a sú veľmi skladné. Takmer ako poštové známky. Zberateľskými nášivkami môžu byť ako turistické tak firemné, alebo reklamné nášivky. Pokúsime sa iniciovať atlas českých zberateľských nášiviek.

Atlas zberateľských nášiviek

Budujeme nášivkársku komunitu. Tu pre vás pripravujeme atlas nášiviek, ktorý je určený všetkým zberateľom nášiviek. Pochváľte sa a odfoťte vaše nášivky. Podobne zameraní zberatelia Vás potom budú môcť kontaktovať priamo s návrhmi na zmenu. Píšte na: koukal@giftsservice.com

Charitatívne zákazkové nášivky

Rovnako ako v cudzine veľmi obľúbené charitatívne náramky majú svoje miesto na slnku i charitatívne nášivky. Tým, že nie sú finančne náročné na výrobu neuberajú z hodnoty daru. V prípade, že nie sú úmysly organizátora zbierky čisté, tak mu charitatívne nášivky zvýšia zisk. Pretože nech je zmysel zbierky akýkoľvek, výber peňazí cez charitatívne nášivky je efektívny.

Ako protiklad môžeme vziať napríklad charitatívne plyšáky, ktoré sú nákladné na výrobu aj na prepravu. U takéhoto predmetu sú potom vybrané peniaze z veľkej časti spotrebované charitatívnym predmetom ako takým a výber peňazí je neefektívny. Zbierke potom chýba jej zmysel, pretože takmer všetky vybrané peniaze sú spotrebované na proces výberu.

Festivalové spomienkové kľúčenky na zákazku

Festivalové nášivky sú produkované k festivalu alebo eventu. Slúžia zároveň ako propagačný predmet pre event ako taký, ale aj ako predmet spomienkový. Pre festivaly sú potom perfektným nástrojom pre dlhodobé budovanie značky. Nášivku vzhľadom k jej veľkosti možno zaslať s lístkom na akciu alebo ju distribuovať mailingom.

Dlho pred zahájením akcie potom návštevníci festivalu, ktorí zakúpili vstupenky v predpredaji, sa môžu chváliť nášivkou s logom akcie a tým akciu propagovať.

Rýchlo snímateľné vyšívané kľúčenky na suchý zips

Nášivky od výrobcu na suchý zips

Kľúčenky majú na zadnej strane pevne našitý suchý zips, strana s háčikmi je na etikete + je pridaná mechová časť suchého zipsu v tvare nášivky. Nášivky sa upevňujú pripevnením druhej časti suchého zipsu na textilné i netextilné materiály, odevy a doplnky. U textilných podkladov sa druhá časť suchého zipsu šije, u netextilných podkladoch sa môže lepiť. Klasickým použitím sú armádne hodnosti.

Flexibilita tohto riešenia otvára celú radu ďalších využití: na zručnosti, trofejové, zberateľské, hodnostné nášivky

Úspešný rok vo výrobe – reklamné nášivky na zákazku

Reklamné nášivky na zákazku majú úspech u mnohých zákazníkov a nie je sa čomu čudovať. Ide o úspešný reklamný predmet, predovšetkým kvôli jeho vysokej kvalite spracovania a nízkej ceny obstarania. Minulý rok si tento produkt zvolilo mnoho zákazníkov, od ktorých máme pozitívne ohlasy.

Naše služby vyhľadalo v tomto roku už mnoho zástupcov rôznych firiem. Všetci si následne pochvaľovali výber nášiviek ako svojho reklamného predmetu. Ide o kvalitný a cenovo veľmi dostupný spôsob propagácie. V mnohých prípadoch išlo o už zavedené firmy, ktoré dobre vedia ako na svojich zákazníkov. Našli sa však aj nové firmy, pre ktoré to bola prvá objednávka u nás a spätná väzba od nich nás zahriala pri srdci.

Veľmi obľúbenými sa stali aj kožené nášivky na zákazku. Kvalitné spracovanie je samozrejmosťou a cena oslňujúca. Zákazník zvolil veľmi dobrý reklamný produkt a výsledok bol perfektný. Kožené nášivky spájajú eleganciu a kvalitu za oslnivú cenu. Veľmi obľúbenými sa u zákazníkov stali nášivky pri propagácii ich značky na kabelkách, peňaženkách alebo oblečení. Značka sa v tejto podobe stáva veľmi odolnou. Aj keď ide o decentné prevedenie, tak ju zákazník rozhodne neprehliadne.

Nášivky na zákazku v prevedení so suchým zipsom. Áno, hoci pozná každý nášivky jednoducho k našívaniu, tak trh ide dopredu. Nášivky sú opatrené suchým zipsom na rubovej strane, čo značne zjednodušuje ich pripevnenie. Ani tento variant našim zákazníkom neunikol.

Kontaktuje zástupcu výrobcu pre reklamné kľúčenky na zákazku

Zaujali Vás naše reklamné nášivky a chcete si ich nechať na zákazku vyrobiť priamo od výrobcu za výhodné ceny a obdarovať svojich zákazníkov či obchodných partnerov? Kontaktujte nás pre cenovú ponuku na e-mail:

Email: sales@giftsservice.com

Telefón: +420 603 333 309

Telefón: +420 777 333 309

Návrat hore